top of page

ONTWERP

 

Geen standaard ontwerpen, maar het realiseren van 'een gedurfde' creatieve buitenruimte, daar gaan wij voor.

Bij het ontwerpen van een buitenruimte streven wij naar kwaliteit van zowel de inrichting als het beheer. ​Onze adviezen kunnen u helpen bij het maken van doorslaggevende en doeltreffende keuzes.

Tijdens het proces staat u als klant centraal. U krijgt diversen mogelijkheden om uw wensen en ideeën te verduidelijken. Wij streven ernaar om voor u de leefomgeving uit uw dromen te realiseren. Deze droom vertalen we op papier en zorgen ervoor dat dit constructief en budgettair haalbaar is.

Hovestad Buitenruimte is in staat om uw ideeën vorm te geven en deze voor u te realiseren. Wij leveren en begeleiden u in een voorlopig- en definitief tuinontwerp. De basis voor een goed tuinontwerp bestaat uit een combinatie van precisie, maatvoering, creativiteit, inventiviteit en vakkennis. Met onze ontwerpen streven we er dan ook naar om op een duurzame en kwalitatieve manier de buitenruimte in te delen of te verbeteren.
 

Wij denken, buiten een voorlopig- en definitief tuinontwerp om, ook aan constructietekeningen en beplantingsschema’s. Deze zullen na goedkeuring van het definitief ontwerp volgen, indien deze van toepassing zijn. Mocht u tot besluit komen het ontwerp ook door ons te laten uitvoeren dan is al het werk in deze ontwerpfase geheel kosteloos.

bottom of page